Integrativni Nutricionizam

Odobrila: Verica Đokić Nutricionista

Objavio: Sokić Portal

Posetite: http://integrativni-nutricionizam.com/

Sokić Portal vam donosi priče prelepe Verice Đokić Nutricioniste o Integrativnom nutricionizmu koji objedinjuje nutricionizam tradicionalne medicine i alternativnih medicinskih pristupa. Njegova osnovna prednost je u individualnom pristupu, sagledavanju uzroka gojaznosti, sistemskom lečenju metabolizma i dovođenjem pacijenta do idealne linije kroz ozdravljenje i revitalizaciju celog organizma.

Verica Đokić, nosilac dva fakultetska zvanja – diplomirani politikolog i diplomirani lekar prirodne medicine u procesu sticanja doktorata, sertifikovani poznavalac tradicionalnog i alternativnog nutricionizma, kvantne medicine, coach emocija kroz primenu američke metode Wingwave, japanske – Myostatski test, praktikant lečenja putem Byol meridijana i Su-jok terapije.

Stručni je saradnik najuglednijih nedeljnih i mesečnih listova više online portala, autor je više menija u health- food restoranima, i zajedničkih projekata zdravog duha i tela koje sprovodi u saradnji sa sportskim centrima, teretanam i estetskim klinikama.

Osnivač je Integrativnog nutricionizma sa originalnim pristupom svakom pojedincu koji podrazumeva dolazak do formule idealne ishrane kroz spoznaju psihologije ličnosti. Cilj ovog pristupa je psihofizički balans – rešavanje ishrane, vitkosti i emotivnih pitanja, i postizanje sveopšte ravnoteže duha i tela.

Autor je originalnih detox programa ishrane na sokovima koje sprovodi širom zemlje i inostranstva.

Smatra da svaki pojedinac treba da teži realizaciji svojih maksimalnih potencijala na svakom polju, koliki god da su oni.. i da je cilj svakoga od nas da postigne ljubavnost, plemenitost i duševni mir.

Danas je prepoznatljiva po besprekornim rezultatima svoga rada sa pojedincima i porodicama, u zemlji i inostranstvu, kao i brojnim poznatim ličnostima čiju je liniju dovela do savršenstva.

Stalni je saradnik:

– u časopisima Blic magazin, magazina Masaža i Žena

– u najeminentnijim klinikama estetske hirurgije

– savetnik za ishranu u sportskim centrima i teretanama

– konsultant je u kreiranju detox programa za SPA centre i menija za HF restorane.

Posebno je tražena kao predavač u velikim kompanijama u segmentu održavanja tribina i edukacije poslovnih ljudi o pravilnom načinu ishrane.

Leave a Reply